DBP ve DEM Parti heyeti Kuzey ve Doğu Suriye’ye geçti

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır ve Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Milletvekilleri Saliha Aydeniz, Gülcan Kaçmaz ve Mehmet Kamaç’tan oluşan heyet, Federe Kürdistan’ın Semêlka sınır kapısı üzerinden Kuzey ve Doğu Suriye’ye geçti. DEM Parti, “Değerli basın emekçiler, DBP Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır, MYK Üyemiz Serhat Eren, Milletvekillerimiz Saliha
DBP ve DEM Parti heyeti Kuzey ve Doğu Suriye’ye geçti yazısı ilk önce Politika Haber üzerinde ortaya çıktı.

DBP ve DEM Parti heyeti Kuzey ve Doğu Suriye’ye geçti
Yayınlama: 25.04.2025
0
A+
A-

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır ve Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Milletvekilleri Saliha Aydeniz, Gülcan Kaçmaz ve Mehmet Kamaç’tan oluşan heyet, Federe Kürdistan’ın Semêlka sınır kapısı üzerinden Kuzey ve Doğu Suriye’ye geçti.

DEM Parti, “Değerli basın emekçiler, DBP Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır, MYK Üyemiz Serhat Eren, Milletvekillerimiz Saliha Aydeniz, Gülcan Kaçmaz ve Mehmet Kamaç’tan oluşan heyetimiz Kuzey ve Doğu Suriye’ye geçti. Peşxabûr (Sêmalkan) Sınır Kapısı üzerinden bölgeye geçen heyetimiz çeşitli temaslarda bulunarak Ulusal Konferansa katılacak”  açıklaması yaptı.

 

Express Haber -Tarafsız ve Bağımsız Haber Portalı
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.