Murat Kurum’dan İmamoğlu’na: Yalancı ve tembel başkan

AKP adayı Murat Kurum, rakibi Ekrem İmamoğlu için “Bu yalancı ve tembel başkan kar yağdı İstanbul’dan kaçtı, sel oldu İstanbul’dan kaçtı” dedi.

Murat Kurum’dan İmamoğlu’na: Yalancı ve tembel başkan
Yayınlama: 10.03.2024
6
A+
A-

adayı , rakibi için “Bu yalancı ve tembel başkan kar yağdı 'dan kaçtı, sel oldu İstanbul'dan kaçtı” dedi.

AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, rakibi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirirken, üslubunu sertleştirmesi dikkat çekti. Gafları nedeniyle sosyal medyada gündem olan Kurum, İmamoğlu'nu ‘dil sürçmelerinden' medet umduğunu söyledi.

Murat Kurum, Üsküdar Yavuztürk Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında yapılan 3 blok ve 73 dairenin anahtar teslim törenine katıldı.

“Üsküdar ‘Murat Kurum' diyecek. Sandıklarda Üsküdar rekorları kıracak” diyen Kurum, İmamoğlu'nun İstanbul'da geçen yıllarda yoğun yağış nedeniyle sorunlar yaşanırken İmamoğlu'nun kentte olmamasını kast ederek şöyle konuştu:

“Bu yalancı ve tembel başkan kar yağdı İstanbul'dan kaçtı, sel oldu İstanbul'dan kaçtı, kaçtı da kaçtı. Nerede kendine bir gelecek görse hemen oraya çöktü ama İstanbul'u unuttu. 31 Mart'ta artık bu kötü gidişata ‘dur' diyeceğiz.”

‘5 YILDA SADECE 5 BİN KONUT YAPTI'

'nin en büyük bütçesiyle 5 yılda İstanbul'a sadece 5 bin konut yapan bir başkanın” sokağa çıkmaması gerektiğini söyleyen Kurum, şöyle devam etti:

“Ama yüzü kızarmıyor. Sempozyum var, kentsel dönüşüm yok. Reklam var, kentsel dönüşüm yok. Konser, eğlence var, kentsel dönüşüm yok. Ortada deprem gerçeği var başkan yok, plan yok, proje yok, hazırlık yok. 1 Nisan'da kentsel dönüşüme milletimizle beraber bundan önce nasıl yaptıysak başlayacağız. 650 bin konut projemizi gereksiz görenlere rağmen İstanbullu hemşehrilerimizi yeni ve güvenli yuvalarına biz kavuşturacağız.

Bu yalancı başkan artık bizim dil sürçmelerimizden medet umuyor. Bir de çıkıp ‘Murat Kurum İstanbul'un sorunlarını çözemez' diyebiliyor mu? ‘Murat Kurum, İstanbul'u depreme dayanıklı hale getiremez' diyebiliyor mu? ‘Murat Kurum, İstanbul'un trafik sorununu çözemez' diyebiliyor mu? Hiçbiri ‘Murat Kurum, İstanbul'a hak ettiği ve özlediği hizmetleri veremeyecek' diyebiliyor mu? Diyemiyor, diyemeyecek de.”

Kaynak: HABER MERKEZİ

Tarafsız ve Bağımsız Haber Portalı
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.